IDA-VIRUMAA MEISTRIVÕISTLUSTE MEISTRITIITLID ASERISSE

  • Home
  • IDA-VIRUMAA MEISTRIVÕISTLUSTE MEISTRITIITLID ASERISSE

IDA-VIRUMAA MEISTRIVÕISTLUSTE MEISTRITIITLID ASERISSE

  • 30. Jul 2018
  • By Admin:
  • Comments: Comments off

29. oktoobril toimusid Ida-Virumaa meistrivõistlused lauatennises. Naiste üksikmängus tuli kaksikvõit Aserisse. Esikoha saavutas Tatjana Tšistjakova, teine koht kuulus tema õpilasele Reelica Hansonile. Kolmanda koha saavutas narvalanna Liidia Andrejeva. Naispaarismängus võitsid esikoha T.Tšistjakova-R.Hanson, teise koha saavutasid Aseri neiu Kristina Andrejeva koos narvalase V.Reinoliga. Kolmas koht kuulus Narva paarile L.Andrejeva-A.Melnikova. Segapaarismängus saavutasid kaksikvõidu narvalased – A.Melnikova koos V.Petroviga, teine koht L.Andrejeva koos S.Strogoviga ja kolmas koht kuulus Aseri noormängijatele Reelica Hanson koos Martin Penekuga.