Aseri Open 2015 lauatennises

  • Home
  • Aseri Open 2015 lauatennises

Aseri Open 2015 lauatennises

  • 30. Jul 2018
  • By Admin:
  • Comments: Comments off

9.mail kogunes Aseri Vabaajakeskuse saali juba seitsmeteistkümnendat aastat järjest hulgaliselt lauatennisiste, et selgitada välja parimatest parimad. Seekord oli kohal 133 mängijat 12 erinevast klubist. Võistluspäev oli täis pinevust, sest selgusid ka ELTL Stiga Laste GP üldvõitjad. Võitjaid selgitati 4 erinevas võistlusklassis. T 9 – Arina Litvinova (Narva), P 9 – Artjom Antipin (Narva); T 11 – Kristina Andrejeva (Aseri) ; P 11- Andrus Vaher (Tallinn); T 13 – Sofia Geroiskaja (Maardu) III koht Kristina Andrejeva (Aseri) ; P 13 – Mart Luuk (Pärnu) 4.koht Martin Penek (Aseri); T 15 – Aleksandra Kuprikova (Maardu); P 15 – Stanislav Strogov (Narva)