6 medalit Aserisse Tallinn Open 2014-Maardu Laste GP lauatennises

  • Home
  • 6 medalit Aserisse Tallinn Open 2014-Maardu Laste GP lauatennises

6 medalit Aserisse Tallinn Open 2014-Maardu Laste GP lauatennises

  • 30. Jul 2018
  • By Admin:
  • Comments: Comments off

5-6.aprillil toimus Tallinnas suur rahvusvaheline lauatenniseturniir – Tallinn Open 2014/Maardu Laste GP. Võistlusel osales 159 lauatennisemängijat. Lisaks eesti mängijatele oli lauatennisiste Lätist, Venemaalt, Soomest ja Leedust. Naisüksikmängu võitis Tatjana Tšistjakova, N 15 saavutas esikoha Reelica Hanson, M 13 võidutses meie Nikita Konsa, M 11 võidu tõi Aserisse Martin Penek ja kolmanda koha selles vanuseklassis saavutas Nadarian Berija, N 11 klassis saavutas II koha Kristina Andrejeva. Aseris toimub hooaja viimane lauatenniseturniir 18 mail, kus kõik meie sportlased on võistlustules.